Diensten


Bij Bootman watersport kunt u terecht voor alle denkbare service en onderhoud aan uw boot. In goed overleg voeren wij de taken uit die het beste zijn om uw boot in een goede conditite te krijgen en te houden.

Voor een prijsopgave op maat of voor een service-afspraak kunt u contact met ons opnemen.


Inbouw service


Heeft u een product gekocht, maar ziet u er tegenop om dit product in uw boot te bouwen? Wij helpen u daar graag een handje bij mee. Voor alle producten uit onze winkel geldt dat die tegen een geringe meerprijs vakkundig door ons in uw boot kunnen worden gebouwd. Zo verminderd u de kans op problemen en weet u zeker dat uw apparatuur betrouwbaar werkt en vakkundig is weg gewerkt.

Op het resultaat van onze inbouwservice krijgt u 6 maanden garantie.
U maakt al gebruik van onze inbouw service vanaf €25!


Winterklaarmaken


U vaart niet in de winter? Dan heeft uw boot en met name uw motor baat bij een professionele winterbeurt. Tijdens deze beurt sluiten wij uit dat er water achter blijft in uw boot en uw motor, waardoor uw boot en motor door vorst beschadigt kunnen raken. Verder controleren wij de motor op een aantal cruciale punten, zodat u precies weet hoe uw motor ervoor staat. De smeerpunten van uw motor worden doorgesmeerd en de motor wordt zowel uitwendig als ook inwendig gereinigd en geconserveerd om corrosie tegen te voorkomen. Uw boot kan daardoor in het voorjaar direct gebruikt worden.

Uw boot en motor zijn al winterklaar vanaf €39,-


Buitenboord motor service


Wij voeren onderhoud en reparaties uit aan alle merken buitenboord motoren. Onze ervaren monteurs overleggen met u welke taken gaan worden uitgevoerd om uw motor weer in topconditie te krijgen. Dit hangt bijvoorbeeld af van de leeftijd van uw motor en het gemiddeld aantal vaaruren van de motor per jaar. Het tarief voor onderhoud aan uw buitenboordmotor is afhankelijk van of u een kleine beurt of een grote beurt voor uw motor wenst en eventuele reparaties. Voor reparaties wordt altijd een prijsopgave op maat gemaakt, afhankelijk van uw klachten en de bevindingen van onze monteurs.

Op al onze beurten en reparaties krijgt u 6 maanden garantie.
U heeft al een kleine beurt voor uw buitenboord motor vanaf €59,-


Polyester reparatie


Van kleine schades in de witte gellcoat laag tot gaten in de boeg of kiel, wij zorgen ervoor dat uw boot weer in originele staat verkeerd. Door schades snel te laten repareren voorkomt u dat er water tussen de lagen van het polyester loopt, waardoor osmose kan ontstaan. Osmose is een chemisch process tussen water en polyester waarbij het polyester zijn hardheid en stevigheid verliest en verrot tot een zachte plek. Dit process is onomkeerbaar en de rotte plek moet ruimschoots worden uitgesneden, waardoor dit vaak erg kostbaar wordt. Bovendien blijft uw boot er als nieuw uit zien!

Al onze polyester reparaties worden uitgevoerd met 6 maanden garantie.
De kosten voor een polyester reparatie bedragen 49,- per arbeidsuur. Voor het bijwerken van kleine beschadigingen betaalt u in de meeste gevallen slechts een deel van dit uurtarief.